Druk schema

Zelf heb ik het nu drukker dan ooit! Morgen, zaterdag 17 oktober ga ik een demonstratie ‘Aqua-Scapen’ geven bij Aqua-Ferrytale. Natuurlijk vergt dit verschrikkelijk veel voorbereiding;
20151016_114359
Planten vochtig houden in de 60 l nanocube die ik morgen ga inrichten.


Het hout staat al een week te koken, planten zijn besteld, de hard scape (hoe het hout en de stenen komen te staan) zit in mijn hoofd, net zoals de beplanting. Natuurlijk staat de pomp al klaar en de Dennerle Scapers Led is al op maat gemaakt. Wist je dat er bij deze verlichting standaard een dimmer zit? Met een soort touchscreen is de hoeveelheid licht echt heel makkelijk aan te passen.
Vandaag aan het eind van de dag nog even naar Aqua-Ferrytale om alles echt klaar te zetten. Morgenochtend een uurtje van te voren de planten prepareren, en om elf uur is het zover! Natuurlijk word dit gefilmd en zal ik dit hier laten zien.

Het volgende agenda puntje is de draaidag van Nederland 2! Ik zal ergens in November op TV verschijnen, in het programma BinnensteBuiten. Op de draaidag zal ik ook een bakje inrichten, wat dus dezelfde voorbereiding vergt als de voorbereiding voor de demonstratie. De link van de uitzending post ik natuurlijk ook op mijn blog!

8899c3bf-7574-458a-be0b-aceb4ee9f891
De experts van het programma ‘BinnensteBuiten’.

En het laatste en grootste voorbereidingspuntje is natuurlijk Vivarium. Het eerste wat ik Vrijdag tijdens de opbouw van deze geweldige beurs mag doen, is een bakje inrichten voor de Dennerle Scapers Contest waar ik voor gevraagd ben. Ook zal ik gaan staan met mijn eigen stand, waar ook een ingericht en ingedraaid bakje zal gaan staan, een scapers tank 35 l van Dennerle. En er zullen twee nanocube’s aanwezig zijn, 10 en 20 liter. Hierin zal ik het grootste gedeelte van de dag bezig zijn met scapen.

logo10

0