Vivarium voorbereidingen

VivariumZoals jullie misschien al weten zal ik met een stand op het Vivarium staan, naast mij zal Aqua-Ferrytale staan (de aquarium speciaal zaak waar ik elke zaterdag werk). Ik wil een aantal showbakjes op mijn stand neerzetten, en ben nu al druk bezig met de inrichting van mijn stand. Er zijn een aantal promotie artikelen die ontworpen moeten worden, gelukkig hoef ik dit zelf niet te doen; bedankt Oscar de Haan voor het ontwerpen tot nu toe en wat nog komen gaat! Is er iets wat jullie graag terug zou zien op mijn stand? Laat het weten in de reacties!

Naast mijn stand mag ik ook een workshop geven op het grote podium, hierbij ga ik waarschijnlijk een 120 cm aquarium scapen. Hiervoor moet ik nog een plan maken en de benodigde spullen regelen. Ik hoop jullie allemaal te zien bij het grote podium, en anders misschien bij mijn stand!

Ook doe ik natuurlijk weer mee aan de Dennerle Scapers Contest! En er zijn nog genoeg plaatsen, dus ik daag jullie allemaal uit het tegen mij op te nemen! :) Hoe meer zielen, hoe meer vreugde! Het is altijd erg gezellig, je hebt niets te verliezen en je ziet tussen het scapen door hoe de beurs wordt opgebouwd vrijdag (zodat je zaterdag meteen door kan rennen naar jouw benodigdheden). Aanmelden kan door contact op te nemen met team Vivarium.
Dennerle Scapers Contest

Naast Vivarium moet het aquarium (Juwel Rio 400) dat bij mij thuis staat ook nodig opnieuw gescaped worden, er zijn in 9 jaar tijd behoorlijk wat ‘experimentjes’ in uitgevoerd waardoor ik kennis heb opgedaan. Het evenwicht in de bak is erg goed, de planten groeien ook geweldig, alleen wil het oog ook wat!
Rio 400

Naast alle echt praktische dingen ben ik met meer bezig; mijn website wordt binnenkort waarschijnlijk verbeterd en in een nieuw jasje gestoken. Zijn er nog dingen die jullie graag op mijn ‘nieuwe’ site zouden willen zien? Laat het weten in de reacties!

Verder hoop ik -nu ik weer op school zit- meer artikeltjes te schrijven voor mijn website!

Tot de volgende keer!

Romy

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop